Bez obzira radi li se o općinskoj primjeni u gradovima ili prigradskim područjima ili u industrijskim okruženjima s visokim zahtjevima za čišćenje, poput ljevaonica, cementara, rudarskih radova: naša vakuumska mašina za čišćenje MCM 600 najbolja je opcija za najzahtjevnije potrebe čišćenja. Kombinirani sustav s mehaničkim pričvršćivanjem za velike čestice prljavštine, usisni uređaj za lakše materijale i sustav filtra koji sadrži nekoliko poliesterskih filtara, koji učinkovito filtriraju sitnu prašinu do PM1 u svim uvjetima, jamči visoke performanse čišćenja bez disperzije prašine. Još jedan faktor koji doprinosi je sinkronizirano upravljanje na obje osovine, što jamči lako upravljanje i maksimalnu preciznost pomeranja čak i pri okretanju. Patentirani hidraulički sustav (CDS - Clever Detective System) za automatsku regulaciju tlaka na tlo središnje četke također pomaže u preciznosti pometanja. Zahvaljujući upravljačkoj ploči s prikazom u boji i funkcijskim tipkama pored volana, strojem je vrlo jednostavno upravljati, dok je kabinom, predviđenom za 3 osobe, korisnicima pružena maksimalna sigurnost i ergonomski standardi.
Bez obzira radi li se o općinskoj primjeni u gradovima ili prigradskim područjima ili u industrijskim okruženjima s visokim zahtjevima za čišćenje, poput ljevaonica, cementara, rudarskih radova: naša vakuumska mašina za čišćenje MCM 600 najbolja je opcija za najzahtjevnije potrebe čišćenja.
Tehnički podaci
Tip pogonaDizel Spremnik za otpad (l)6000
Pogon – performanse (kW / KS)115/156 Spremnik vode (l)500
Filter za čestice dizela da Visina pražnjenja (mm)1340
Standard emisijeEuro 6 Polumjer okretanja (mm)5100
maks. Brzina (km / h)40 Težina, prazno (kg)8300
Radna brzina (km / h)20 Ukupna dopuštena težina (kg)13000
Penjačka sposobnost (%)25 Dimenzije (D × Š × V) (mm) 5400 x 2050 x 2920
Radna širina s dvije bočne četke (mm)3600   

Kombinirani sustav s mehaničkim pričvršćivanjem za velike čestice prljavštine, usisni uređaj za lakše materijale i sustav filtra koji sadrži nekoliko poliesterskih filtara, koji učinkovito filtriraju sitnu prašinu do PM1 u svim uvjetima, jamči visoke performanse čišćenja bez disperzije prašine. Još jedan faktor koji doprinosi je sinkronizirano upravljanje na obje osovine, što jamči lako upravljanje i maksimalnu preciznost pometanja čak i pri okretanju. Patentirani hidraulički sustav (CDS – Clever Detective System) za automatsku regulaciju tlaka na tlo središnje četke također pomaže u preciznosti pometanja. Zahvaljujući upravljačkoj ploči s prikazom u boji i funkcijskim tipkama pored volana, strojem je vrlo jednostavno upravljati, dok je kabinom, predviđenom za 3 osobe, korisnicima pružena maksimalna sigurnost i ergonomski standardi.

Scroll to top