VOZILA ZA PRAŽNJENJE, PROBIJANJE I ISPIRANJE

Autofekalac za pražnjnje septičkih jama i ispiranje Dizajniran je za prikupljanje i transport otpadnih voda, fekalija i drugih gustih tekućina. Odeljak za odlaganje može biti zapremine od 4m³ do 16m³ u zavisnosti od potreba naručioca Kanal-jet – Vozilo za probijanje i usisavanje Posebno kombinirano vozilo Kanal-Jet koristi se za usisavanje gustih tekućina putem vakuumskih pumpi, kao i za čišćenje kanalizacije sustavom vode pod pritiskom. Obje se funkcije mogu izvoditi neovisno i istodobno. Volumen spremnika za vodu može biti od 1m³ do 6m³, dok volumen spremnika za guste tekućine može biti od 2m³ do 12m³. Polu-Kanal-jet – Vozilo za probijanje i usisavanje Omogućuje brzo, higijensko i sigurno čišćenje industrijske, gradske i kućne kanalizacije. Čišćenje se vrši mlazom vode pod visokim pritiskom. Osnovni elementi su: spremnik za vodu zapremine 3m³ do 10m³

Autofekalac za pražnjenje septičkih jama i ispiranje

Dizajniran je za prikupljanje i transport otpadnih voda, fekalija i drugih gustih tekućina. Spremnik može imati zapreminu od 4m³ do 16m³, ovisno o potrebama kupca.

Polu-Kanal-jet – vozilo za probijanje i usisavanje

Omogućuje brzo, higijensko i sigurno čišćenje industrijske, gradske i kućne kanalizacije. Čišćenje se vrši mlazom vode pod visokim pritiskom.
Osnovni elementi su: spremnik za vodu zapremine 3m³ do 10m³

Kanal-jet – vozilo za probijanje i usisavanje

Posebno kombinirano vozilo Kanal-Jet koristi se za usisavanje gustih tekućina putem vakuumskih pumpi, kao i za čišćenje kanalizacije sustavom vode pod pritiskom. Obje se funkcije mogu izvoditi neovisno i istodobno. Volumen spremnika za vodu može biti od 1m³ do 6m³, dok volumen spremnika za guste tekućine može biti od 2m³ do 12m³.

Scroll to top